Kurumsal
Ertuğrul Unlu Mamüller
Ekmek ve Unlu Mamüller fırını, hergün saat 06.00'da açılarak akşam saat 20.00'ye kadar üretim ve satış yapmaktadır.
Toplu sipariş de kabul eden işletmenin, günlük 10.000 adet ekmek üretim kapasitesi vardır.
Unlu mamüller olarak ise, galeta, kurabiye, yaş pasta, çörek, börek, açma, simit, kuru pasta ve tatlılar günlük olarak üretilmektedir.
Ayrıca, yöresel lezzetlere de önem veren Ertuğrul fırında, köy ekmeği, mısır ekmeği, trabzon ekmeği, anadolu ekmeği gibi ekmekler de bulunmaktadır.
Diyabet hastaları ve gıda rahatsızlıkları olan kişiler de düşünülmüş ve tuzsuz ve şekersiz ürünler de ürün yelpazesinde yerini almıştır.
Özel gün ve organizasyonlar için rezervasyon yaptırabileceğiniz gibi, özel pasta tasarımları ile doğum günü pastası gibi farklı ürünleri de başarılı bir şekilde üretmektedir.

Günümüzde 30 adet ekmek bayisi bulunan Ertuğrul Fırın, yeni bayilikler vermeye devam ediyor. Bayilik konusunda İbrahim Bey'den bilgi alınması gerekiyor.

Pide, Lahmacun ve Kebap Salonu ise, hergün sabah 08.00'de açılarak akşam saat 22.00'ye kadar üretim ve servis yapmaktadır.
Kebap çeşitlerinden, Urfa / Adana Kebabı, Patlıcanlı Kebap, Domatesli Kebap, Tavuk / Kuzu / Ciğer Şiş, Ali Nazik Kebabı, Sarma, Beyti gibi ürünlerin yanında, Köfte, Piliç Kanat gibi çeşitler de mevcuttur. Ayrıca Pide çeşitleri ve Lahmacun, Cantık da menüde yerini almıştır.
Dürüm yemeyi sevenler için, Adana / Urfa ve Şiş çeşitleri tercih edilebilir.
Fırında Güveç ise Kuzu etli ve Tavuk etli olarak pişirilmektedir.
Salata ve Çorba çeşitlerinin yanı sıra, Çiğ Köfte ve Künefe ise ön plana çıkmaktadır.

Düğün ve Cemiyetlere toplu sipariş verebileceğiniz gibi, bireysel siparişleriniz için de bir telefon ile sipariş verebilirsiniz.
Sipariş bölgeleri şimdilik, Küçük Sanayi Bölgesi, Organize Sanayi Bölgesi, Nosab, 23 Nisan Mah, Özlüce Mah, Ertuğrul Mah, 100.Yıl Mah, 29 Ekim Mah ve Üniversite.

Siparişler için, 0224 413 18 41 veya 0538 025 38 08 numaralarından ulaşabilirsiniz.
Adres olarak, 100.Yıl mahallesi, 418.Sk. No:11 Nilüfer / Bursa.
Kurucumuz
Ertuğrul Fırın, günümüzdeki işletmecisi ve sahibi 4.kuşaktan İbrahim Bey'in dedesinin babası tarafından 1880 yılında Batum'da bir köy fırını olarak kurulmuştur. 4 kuşaktan beri fırıncılık mesleği devam etmektedir.

Türkiye'deki tek şubesi Bursa'da olup, 2007'de açılmıştır.

2 katlı işletmenin, giriş katında Ekmek ve Unlu Mamüller Fırını yer alırken, üst katta ise Pide, Lahmacun ve Kebap Salonu olarak hizmet vermektedir.
Kalite anlayışımız
Başarı çizgimizi koruyarak , ürünlerin sürekli taze olmasına önem vererek ve "Güvenli gıda hazırlamanın altın kuralı temizliktir" ilkesini benimseyerek, müşterilerimizden gelen her şikayeti önemle dikkate alarak müşteri memnuniyetlerini sürekli sağlamak.
Vizyonumuz
Dijital çağa çok önem veren ve ayak uyduran Ertuğrul Fırının, profesyonel olarak hazırlanmış bir web sitesi : www.ertugrulfirin.com.tr
ve ajans yönetiminde olan sosyal medya hesapları mevcuttur.
Bu kanallardan 24 saat ulaşabilir, istek, sipariş veya şikayetlerinizi iletebilirisiniz.
Misyonumuz
Kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürün çeşitlerini arttırarak şubeleşmek ve büyümek